Kallelse

Som medlem i bostadsrättsföreningen Kaprifolen kallas du till ordinarie föreningsstämma 2015.

DAG: Lördagen den 9 maj 2015

TID: Klockan 10.00

PLATS: Brunnsnäskyrkan

 

" Vid föreningsstämman har varje medlem en röst. Om flera medlemmar har en bostadsrätt gemensamt har de dock bara en röst. Om ni har förhinder och inte kan närvara bör ni skicka fullmakt med någon annan medlem i föreningen, äkta make, sambo eller närstående som varaktigt sammanbor med medlemmen. Ingen får p.g.a. fullmakt rösta för mer än en annan röstberättigad" (Utdrag ur 21§ i stadgar för bostadsrättsföreningen Kaprifolen).

Vi bjuder på fika i Brunnsnäskyrkan. Efter vår föreningsstämma fortsätter vi enligt vedertagen tradition med en gemensam städdag med förtäring.

Styrelsen uppmanar er speciellt att läsa igenom de nya stadgar och ordningsregler som ni fått tillsammans med kallelsen. Beslut kring dessa skall tas på årsstämman.

Önskar ni som medlem få ett ärende behandlat på årsstämman skall ni skriftligen framställa en begäran till styrelsen genom Boel. Detta senast till 30/4 för att styrelsen skall kunna bekräfta och/eller införskaffa mer info inför att ärende läggs till på dagordningen.

Välkommen önskar styrelsen genom Boel Davidson