KAPRIFOLNYTT juni-juli 2015

Den nya styrelsen har haft sitt första möte.

Efter att medlemmarna vid stämman ställt sig positiva till att föreningen ordnar med fiberanslutning till våra lägenheter, går nu styrelsen från diskussioner och efterforskningar till beslut.Det innebär att före vintern kommer arbetet att vara klart och sedan kan var och en välja om och till vad man vill utnyttja anslutningen och även välja på ett antal operatörer. Mer ingående information om detta kommer i höst.

Efter sommaren blir det service av alla värmepannor. Troligen blir det i oktober, naturligtvis återkommer vi med besked om datum för detta.

Eftersom en del av oss väljer att beskära buskar och häckar före lövsprickningen medan andra hellre gör det i slutet av sommaren, har vi beslutata att erbjuda en container för grenar o.dyl. två gånger om året. Nästa tillfälle blir helgen i v.34, containern kommer på fredagseftermiddagen den 21 augusti och hämtas på måndagen.

Tillsammans med detta Kaprifolnytt kommer de nya ordningreglerna som togs på stämman. De gäller från den 12 juni 2015, så nu gäller det för oss alla att vara ordentliga! Sätt dem i pärmen tillsammans med stadgarna. (Nya stadgar dröjer tills vi röstat igenom dem på ytterligare en stämma och därefter fått dem registrerade.)

Nu stundar semestertider - härligt! Vi som är hemma får tänka på att ha ögonen öppna för eventuellt okända besökare i vårt område.

Eftersom våren varit snål med både sol och värme vill vi önska alla en sommar full av solsken!

Styrelsen genom Boel