KAPRIFOLNYTT november 2015

Det stora höstmörkret har slagit till, vi får försöka hålla det från våra sinnen genom att tända ljus och göra det mysigt i väntan på advent. Vi tänker också på att vara uppmärksamma på okända besökare. Man kan hjälpsamt fråga vem de söker!

När snön kommer så småningom, blir det precis som förra vintern "Leander Jord & Skog" som tar hand om den. Vid extrastämman ville styrelsen höra medlemmarnas åsikter om fortsatt behov av farthinder och hur de skulle kunna vara utformade för att undvika skötsel under sommaren när många reser bort. Vi har förstått att någon sorts hinder behövs, men har inte kommit fram till vilken typ som blir mest praktisk. Vi funderar vidare och tar som sagt gärna emot idéer och förslag!

Under tiden får vi alla tänka på att hålla en låg hastighet och varje gång vi kommer från stan och ska svänga in på området, ägnar vi Ulf en extra tanke - han ska ju inte behöva oroa sig för att någon kommer in på fel sida när han backar ut från sin tomt!

Vid kontakt med kommunen beträffande våra önskemål om trafikspegel för att göra vår utfart säkrare, har vi fått till svar att häcken enligt kommunens regler ska vara 80 cm hög på en sträcka av 10 m vid en utfart. Vill vi sedan ändå ha en spegel, får vi lov att sätta upp en på egen bekostnad.

Styrelsen genom Boel