KAPRIFOLNYTT oktober 2015

Hej i det fina höstvädret!

Efter sommarens stiltje följer nu en månad då vi får anledning att träffas lite mer än vanligt.

 

 

Tisdag den 6 oktober kommer våra värmepannor att få service. Då är det det där med nycklar igen, är du inte hemma under dagen så lämna nyckel till någon granne som är det. Är du bara borta en del av dagen, kan du meddela Boel, så går det säkert bra att anpassa besökstiden.

Lördag den 10 oktober klockan 10.00 träffas vi vid lekplatsen och hjälps åt med att ställa vårt gemensamma område i ordning inför vintern. Vi kommer att sätta upp en skylt som hälsar välkommen vid områdets infart, vi behöver snygga till lekplatsen och ta in utemöblerna. Jobbar vi på bra, dröjer det inte länge innan vi bjuds på korv med bröd och kaffe med kaka

Tisdag den 20 oktober klockan 18.00 följer vi upp med extrastämma för att kunna ändra våra stadgar. Vid detta tillfälle kommer det också att ges information om fiberläget och planerad taktvätt. Särskild kallelse kommer.

Som väl alla har förstått har Barbro och John Hansen sålt sin lägenhet i 4B. Vi önskar lycka till i det nya hemmet! Mäklaren hade redan intressenter, så försäljningen var klar innan man hann annonsera. Våra nya grannar som flyttar in den 30 november är Birgits dotter och svärson, Lena och Bengt Karlsson

Några av våra carportar har under flera år varit dåliga, och i samband med att här ändå skulle asfalteras en del, undersökte vi kostnaderna för att få de värsta åtgärdade.Med det underarbete som vore nödvändigt för ett hållbart resultat, översteg kostnaden det vi kan spendera i dagsläget. Efter diskussioner och besiktning av alla carportar har styrelsen beslutat att göra en billigare (men mindre hållbar) reparation av de sämsta.De som är aktuella för att få de värsta håligheterna ifyllda med asfalt är 3A, 4A, 4B, 6A, 8A, 8B och 10B. Arbetet kommer troligen att ske under vecka 41.

Kunskap är makt! Ta chansen att utnyttja förmånen att få gå gratis på kurs i Göteborg för bostadsrättshavare! Läs det utdelade bladet, prata med några grannar och åk ihop på en nyttig och trevlig kväll. Föreningen står för bensin (mot kvitto). När ni bestämt er, meddela Boel, så blir ni anmälda.

Vi ses snart!

Styrelsen genom Boel